BETONGTAK

LERTEGELTAK

ETERNITTAK

KUPAT PLÅTTAK

FALSAT PLÅTTAK

Takrengöring, impregnering samt takmålning

Vi på RenaTak har rengöringssäsong under Mars-April och Oktober-December, samt regniga dagar under Maj-September och vår målarsäsong varar mellan Maj-September. Villor som rengörs under Oktober-December målas våren/sommaren nästkommande år.

Det finns stora fördelar av att rengöra tak under hösten då vi inte behöver städa lika mycket eller täcka/spola av alla blommor/växter, gräsmattor m.m. Därför kan vi erbjuda höstrabatter på dessa tjänster.

OBS under tiden taket väntar på att bli målat verkar antimossmedlet som vi har lagt på efter rengöringen.

Processen

Oavsett hur stort tak du har så tar rengöringen på din villa 1 dag (städat och klart) och målningen 1 dag. Detta innebär att du slipper att bo i en ”byggarbetsplats” under tiden, vilket uppskattas av våra kunder. Under rengöringen kommer all smuts som är på taket att komma ner på mark och en del på väggar och fönster. MEN genom att vi utför rengöringsprocessen under samma dag, samt sköljer av och städar mark samt fasad mm så fastnar inte smutsen.

Vi täcker det som är känsligt och ser till att bord/stolar, bilar, cyklar, blomlådor (allt som är nära din/grannes fastighet) flyttas undan ca 8-10 meter från huset. När du kommer hem på kvällen är taket, fasaden, fönster och mark rent och fint.

Målningen sker med färgsprutor. Dessa färgsprutor är gjorda för utomhusbruk och färgen är speciellt framtagen för att torka snabbt. Detta innebär att färgen inte kommer längre än max någon meter från taket. Vi täcker t.ex. altantak, kupor m.m. som kan vara i närheten av taket som vi målar. Vid trånga och svåråtkomliga ytor och utrymmen får vi använda roller/pensel.

Räkna fram hur stort ditt tak är (Betong samt lertegel)

Du kan räkna ut hur stort ditt tak är, genom att:

Räkna antal takpannor från hängrännan till nock. Ta antalet pannor gånger 0,35 meter, då får du höjden på ditt tak (ex 18 styck x 0,35=6,3 meter)

Räkna därefter antal takpannor på bredden. Ta antalet gånger 0,30 meter så får du bredden på taket. (ex 40 stycken x 0,30= 12,0 meter långt)

Summan blir då 12,0 x 6,3= 75 kvm x 2 (fram och baksidan av ditt tak.) Då får du ca 150 kvm tak totalt. (Har du vinklar m.m. så kan det vara lite mer besvärligt att räkna fram ytan.)

Nedan är länkar till sidor som informerar dig hur processen går till samt referenser.

Referenser: https://www.facebook.com/RenaTakiMotalaAB/

Instruktionsfilm:https://www.facebook.com/RenaTakiMotalaAB/videos/vb.338896372894493/1010062659111191/?type=2&theater

Därför ska du välja RenaTak!

RenaTak i Motala har förmodligen Sveriges modernaste och mest effektiva maskinpark när det kommer till taktvätt, fasadtvätt, antimoss- och mögelbehandlingar samt målning av tak samt fasader.

RenaTak har som mål att inte sluta en säsong utan att alla våra kunder är 100% nöjda. Detta gör att vi får varma rekommendationer av våra kunder som resulterar i att vänner, grannar samt kollegor vänder sig till oss när det kommer till renovering av tak och fasad.

Vår höga kvalité med kunden i fokus har även gjort att vi tecknat avtal och gör arbeten åt kunder som HSB, Kommuner, Landsting, privata fastighetsbolag samt samfälligheter och tusentals privata villaägare.

När kunder anlitar RenaTak för tak eller fasadarbeten kan de vara säkra på att de får en seriös leverantör som ligger i framkant vad gäller:

arbetsmiljö (självklart anlitar vi endast svensk arbetskraft och har kollektivavtal),

säkerhet (all personal har utbildning i fallskydd och arbete på hög höjd och vi genomför en arbetsmiljöplan inklusive riskanalys vid varje projekt) och

projektledning (vi tar hand om all planering samt dokumentation, medan ni som kunder kan luta er tillbaka).

0
Antal offertförfrågningar
0
Antal affärer
BEGÄR OFFERT
BEGÄR OFFERT

Här kan du få en offert på ditt tak- eller fasadprojekt

Klicka in på "BEGÄR OFFER" och fyll sedan i information om ditt projekt samt bifoga gärna bilder så får du en offert inom någon dag.
BEGÄR OFFERT
KONTAKTA OSS NU!

Behöver du ytterligare information ring oss idag.

Oavsett om det är ett stort eller litet tak- eller fasadprojekt kan du alltid ringa oss för mer information eller för att jämföra priser.
KONTAKTA OSS NU!