Om oss
Vilka är RenaTak?

RenaTak – Rengör, impregnerar och målar!

RenaTak ägs och drivs av RenaTak i Motala AB. Vi har haft verksamheter i Motala i snart 25 år. Under de senaste åren har vi genomfört mer än 1000 stycken takrenoveringar . Genom lokal kännedom och inarbetade kontakter har vi hittills valt att fokusera på marknaden i Östergötland och Närke men efter många offert och inspektionsförfrågningar från andra regioner har vi valt att utöka vår målmarknad till att inkludera Västergötland, Värmland och Södermanland.

Vad vi gör

Metoden för takrenovering är utvecklad i norra Europa och har de senaste åren blivit mer och mer populär i Sverige. Att renovera taket istället för att byta det är inte bara kostnadseffektivt utan också miljövänligt.

Vi använder endast vatten och speciell högtrycksutrustning för rengöring. Målningen sker sedan med vattenbaserad färg.

Varför du ska underhålla taket

Genom att regelbundet tvätta och måla taket på din fastighet, ökar du dess livslängd, minskar risken för kostsamma skador samt ökar fastighetsvärdet. Tänk på att skador på taket som beror på dåligt underhåll ej täcks av din villaförsäkring.

Vi tvättar alla typer av tak (tegelpannor, betongpannor, plåt) men vi målar endast betongpannor samt har samarbetspartners som målar plåttak.

Vår affärsidé

Om du står inför ett stundande takbyte har vi ofta en alternativ lösning. Vi hjälper dig att förlänga livslängden på ditt tak. Genom att underhålla ytorna slipper du byta. Detta gör att du sparar både pengar och miljön. Vi har lösningar för alla sorters tak.

Vad säger våra kunder

Ni har trevliga killar som arbetar hårt. Det var lite oväsen medan ni tvättade taket men målningen gick både fort och var tyst….just ja, höll på att glömma, efter takspolningen så tvättades fasaden av och utsidan på fönstren putsades.

Det tog lite tid innan ni kom och målade, men det var väl värt att vänta på…..det har ju regnat en hel del så förstår att ni inte kan måla då….Tack, jag kommer rekommendera er för andra, mina släktingar kommer på besök nästa vecka, ska bli kul att höra vad de säger.

Våra ledord

Kvalité – Genom att ALLTID utföra våra uppdrag med högsta kvalite och nöjda kunder som mål har vi lyckats skapa ett namn som en pålitlig, prisvärd och trevlig leverantör av främst takrenoveringar. Vi arbetar kontinuerligt med kvalité och miljö och tar alltid ett helhetsansvar vid större renoveringar.

Flexibilitet – Vi är alltid flexibla och annpassningsbara till våra kunders specifika behov. Vi vet att inget jobb är det andra likt och att olika kunder har olika behov och förväntningar. Genom en öppen dialog och med vår expertis som grund lyckas vi oftast hitta lösningar som passar för våra kunders specifika situationer.

Engagemang – Nöjda kunder är våra bästa marknadsförare. Om ni inte är nöjda är vi inte heller nöjda. Våra nöjda kunder ger oss den absolut bästa trovärdigheten vid förfrågningar från nya klienter. Vid offertförfrågningar får ni alltid med referensarbeten och kontaktpersoner.